Wi-Fi универсално дистанционно Broadlink RM HOME

WI-FI SMART CONTROL - устройството, което управлява електроуреди от телефона (Android, IOS)

Защо това устройство е уникално?

Прибирате се премръзнали вкъщи? Надявате се да усетите домашния уют, но....на климатика му трябва поне половин час за да затопли стаята. Решението: Половин час преди да се приберете, влизате в безплатното приложение и стартирате климатика на температура, която пожелаете. Когато се приберете, в стаята е вече топло и можете да се отдадете на заслужена почивка и удоволствия. Нещо повече, благодарение на вградения температурен датчик, във всеки един момент и навсякъде можете да проверите каква е температурата у дома.

Вие сте на почивка, на излет, в командировка и докато отсъствате мислите ви само са заети с притеснения за сигурността на дома. С безплатното приложение можете през телефона си да включвате телевизора, да сменяте канали, да регулирате звука, да имитирате присъствие в дома си.

Край на многото дистанционни у дома. Вече не е нужно да търсите различните дистанционни за различните уреди. Само с един клик управлявате и комбинирате всички дистанционни събрани в телефона ви. Умната къща е навсякъде с теб и по всяко време. Бъди в крак с новите джаджи. Контролът е в ръцете ти. Без скъпи решения за автоматизация, без ограничения в марката и модела на рутера или на уреда, който искаш да управляваш - всичко което се намира в стаята и работи с дистанционно, може да бъде контролирано от теб, от телефона ти независимо къде се намираш, при това напълно безплатно. Необходим ти е само интернет и това малко устройство. Не е необходимо да го поставиш на видно място, за да работи. Благодарение на широкия му обхват и красивия дизан, то може да бъде поставено навсякъде – на лавицата като украшение или под телевизионния шкаф за дискретност.

Как работи: Устройството автоматично намира вашата безжична мрежа, инсталирате на телефона си безплатното приложение, като по този начин то вече знае че ще бъде командвано от твоя телефон. След това от приложението избираш и прибавяш колкото си пожелаеш брой и вид уреди, като еднократно “запознаваш” дистанционните им с устройството. То запомня кодовете за управление и е готово да изпълнява командите ти. Лесно за инсталиране и използване. За въпроси и отговори, инсталация и поддръжка – ние сме насреща. Гаранция две години от Центро-Клима ООД.

Спецификации

Температурен обхват: -20'C~60'C

Марка: Broadlink

Макс. напрежение: 5V

Макс. токt: 2A

Модел:RM home

Поддържа всички IR контролирани устройства

Поддръжка на Wifi 2.4GHz b/g/n.: Да

Операцоинна система: Android and IOS

Дистанционна връзка: Да

Поддържани модели: Всички Android телефони, IPHONE 5S , IPHONE 5C , IPHONE 5 , IPHONE 4 , IPHONE 4S

Размери: 11 cm x 11.5 cm x 3.5 cm (4.33 in x 4.53 in x 1.38 in)

Тегло: 350 гр

Адаптор: 220~240V, 50 Hz